Libertine Lindenberg

Spessart-main-odenwald, Frankfurt
Libertine Lindenberg Genel
Libertine Lindenberg Genel
Libertine Lindenberg Genel
Libertine Lindenberg Genel
Libertine Lindenberg Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Libertine Lindenberg
Frankensteiner Straße 20 Spessart-main-odenwald, Frankfurt

Libertine Lindenberg misafirlere Frankfurt (Frankfurt am Main Süd) bölgesinde, Commerzbank Arenası ve Frankfurt Katedrali ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Frankfurt Ticaret Fuarı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Zeil Alışveriş Bölgesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard LIBERTINEs 19
Comfort
Comfort LIBERTINEs 23
Maisonette
Maisonette LIBERTINEs
Comfort
Comfort Plus LIBERTINEs 25
Apartment
Apartment LIBERTINEs

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x