Lia Chengdu Hotel

Sarı Nehir Havzası, Chengdu
Lia Chengdu Hotel Öne Çıkan Resim
Lia Chengdu Hotel Dış Mekan
Lia Chengdu Hotel Dış Mekan
Lia Chengdu Hotel Yerinde Yemek
Lia Chengdu Hotel Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Lia Chengdu Hotel
No. 59, Renmin East Road Jinjiang District Sarı Nehir Havzası, Chengdu

Lia Chengdu Hotel misafirlere Chengdu merkezinde, Tianfu Meydanı ve Sişuan Bilim ve Teknoloji Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Chengdu IFS ile 0,9 mi (1,5 km) ve Huangcheng Musque ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Ya Yue Yuan Cafe restoranı ideal, bu restoran Çin mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 242 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Chengdu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1991 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x