LHL Sykehuset Hotell

Doğu Norveç, Ullensaker
LHL Sykehuset Hotell Öne Çıkan Resim
LHL Sykehuset Hotell Dış Mekan
LHL Sykehuset Hotell Dış Mekan
LHL Sykehuset Hotell Dış Mekan
LHL Sykehuset Hotell İç Mekan
Image More +10 fotoğraf
LHL Sykehuset Hotell
Ragnar Strøms veg 10 Doğu Norveç, Ullensaker

LHL Sykehuset Hotell konaklamanızda Ullensaker bölgesinde, havaalanı yakınında, Jessheim Storsenter Alışveriş Merkezi ve SAS Museum (SAS Müzesi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ullensaker Golf Kulübü ile 5,8 km (3,6 mil) ve Norwegian Armed Forces Aircraft Collection (Norveç Silahlı Kuvvetleri Uçak Koleksiyonu) ile 7,7 km (4,8 mil) mesafede.

Otelin restoranı LHL Buffet öğle yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 9.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 99 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x