Lewi Resort and Spa

Sidama, Awassa
Lewi Resort and Spa Genel
Lewi Resort and Spa Öne Çıkan Resim
Lewi Resort and Spa Dış Mekan
Lewi Resort and Spa Dış Mekan
Lewi Resort and Spa Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Lewi Resort and Spa
Found Awassa Lake Hawassa Sidama, Awassa

Lewi Resort and Spa konaklamanızda Awassa bölgesinde, Lake Awasa ve Sidamo Zone Ethnographic Museum yakınında olacaksınız. Bu spa olan otel Fish Market ile 0,1 km (0,1 mi) ve Hawassa Üniversitesi ile 5,6 km (3,5 mi) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde 5 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 55 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Göl Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Presidential Süit
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Bungalov
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Bungalov, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x