Levatio Suites

Maskat
Levatio Suites Genel
Levatio Suites Genel
Levatio Suites Genel
Levatio Suites Dış Mekan
Levatio Suites Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Levatio Suites
Al Ghubrah Street , Maskat

Maskat bölgesindeki Levatio Suites konaklamanızda, Sultan Qaboos Spor Kompleksi yakınında ve Panorama Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Muscat Grand Mall Alışveriş Merkezi ile 2 mi (3,2 km) ve Avenues Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 277 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 2 Yatak Odası
Presidential
Presidential Apart Daire, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Presidential
Presidential Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x