Levant Hotel

Suudi Arabistan - Yemen Sınırı, Nejran
Levant Hotel Genel
Levant Hotel Öne Çıkan Resim
Levant Hotel İç Mekan
Levant Hotel İç Mekan
Levant Hotel İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Levant Hotel
3615 Najran Suudi Arabistan - Yemen Sınırı, Nejran

Nejran bölgesindeki Levant Hotel konaklamanızda, Suqaam Parkı ile 11,8 mi (19 km) ve Najran Müzesi ile 12,3 mi (19,7 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Amarah Sarayı ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda
Royal
Royal Süit
Executive
Executive Süit
Villa
Villa
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x