Letta Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Perissa
Letta Studios Öne Çıkan Resim
Letta Studios Dış Mekan
Letta Studios Kahvaltı
Letta Studios Kahvaltı
Letta Studios Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Letta Studios
Perissa Decentralized Administration Of The Aegean, Perissa

Letta Studios misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Mineral ve Fosil Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Perissa Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Antik Thira ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Letta Studios misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x