Les Vagues Bleues

Doukkala-abda (bölge), Oualidia
Les Vagues Bleues Öne Çıkan Resim
Les Vagues Bleues Dış Mekan
Les Vagues Bleues İç Mekan
Les Vagues Bleues Oda Manzaraları
Les Vagues Bleues Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Les Vagues Bleues
Residence Les Vagues Bleues Doukkala-abda (bölge), Oualidia

Oualidia bölgesindeki Les Vagues Bleues misafirlere okyanus kıyısında, Lagünler Bahçesi ile Oualidia Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Oualidia Lagünü ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Kapalı havuz ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x