Les Toquées by Benoit Bernard

Nord-pas-de-calais, Lille
Les Toquées by Benoit Bernard Genel
Les Toquées by Benoit Bernard Öne Çıkan Resim
Les Toquées by Benoit Bernard İç Mekan
Les Toquées by Benoit Bernard İç Mekan
Les Toquées by Benoit Bernard Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Les Toquées by Benoit Bernard
110 Quai Géry Legrand Nord-pas-de-calais, Lille

Les Toquées by Benoit Bernard misafirlere Lille merkezinde, Zoo de Lille Hayvanat Bahçesi ve Palais Rameau ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Zenith Arena Konser Salonu ile 5,8 mi (9,4 km) ve Pierre Mauroy Stadı ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Les Toquées by Benoit Bernard misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Gueules Noires)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Deule Tranquille)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Terre Battue)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Terre Du Nord)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Iles des marais)
Grand
Grand Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x