Les Terrasses

Uzes
Les Terrasses Öne Çıkan Resim
Les Terrasses Dış Mekan
Les Terrasses Dış Mekan
Les Terrasses Dış Mekan
Les Terrasses Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Les Terrasses
2 Rue Saint-Théodorit , Uzes

Les Terrasses misafirlere Uzes merkezinde, Jardin Medieval Orta Çağ Bahçesi ve Place du Marche aux Herbes yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pont du Gard ile 8,4 mi (13,5 km) ve Chateau Ducal dit le Duche ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Les Terrasses misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x