Les Suites Champenoises

Champagne-ardenne, Tinqueux
Les Suites Champenoises Genel
Les Suites Champenoises Genel
Les Suites Champenoises Genel
Les Suites Champenoises Öne Çıkan Resim
Les Suites Champenoises Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Les Suites Champenoises
18 Avenue Fernandel Champagne-ardenne, Tinqueux

Tinqueux (Muire - Haubette) bölgesindeki Les Suites Champenoises misafirlere Boulingrin Pazarı ve Golf Reims-Bezannes ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Notre-Dame de Reims Katedrali ile 6,7 km (4,2 mil) ve Mumm ile 7,2 km (4,5 mil) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Les Suites Champenoises ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 9.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit (Mille et une bulles )
Royal
Royal Süit (Au pied de la Cathédrale )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x