Les Sapins

Lorraine, Bussang
Les Sapins Genel
Les Sapins Genel
Les Sapins Genel
Les Sapins Öne Çıkan Resim
Les Sapins Kahvaltı
Image More +8 fotoğraf
Les Sapins
2 Impasse du Viaduc Lorraine, Bussang

Les Sapins misafirlere Bussang bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Vosges Mountains ve Ballons des Vosges Nature Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu pansiyon La Bresse-Hohneck ile 12 mi (19,3 km) ve Gerardmer Kayak Merkezi ile 23,6 mi (38 km) mesafede.

Table d'hôtes, Les Sapins misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca kayak dolabı ve piknik alanı vardır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x