Les Ramondies - Vacances ULVF

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Saint-Lary-Soulan
Les Ramondies - Vacances ULVF Genel
Les Ramondies - Vacances ULVF Öne Çıkan Resim
Les Ramondies - Vacances ULVF Dış Mekan
Les Ramondies - Vacances ULVF Dış Mekan
Les Ramondies - Vacances ULVF İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Les Ramondies - Vacances ULVF
10, chemin de Vieille Aure Midi-pyrenees (orta Pireneler), Saint-Lary-Soulan

Les Ramondies - Vacances ULVF misafirlere Saint-Lary-Soulan bölgesinde, dağda, Saint-Lary-Soulan Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Telecabine Teleferiği ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Peyragudes ile 17 mi (27,3 km) ve Pic Lumiere Teleferiği ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda Les Ramondies - Vacances ULVF misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler karaoke gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Appartement
Appartement 2 pièces 3/4 pers.
Appartement
Appartement 3 pièces 5 pers.
Appartement
Appartement 3 pièces 6 pers.
Appartement
Appartement 3 pièces 7/9 pers.

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x