Les Portes du Hable

Opal Coast, Cayeux-sur-Mer
Les Portes du Hable Genel
Les Portes du Hable Öne Çıkan Resim
Les Portes du Hable Dış Mekan
Les Portes du Hable Dış Mekan
Les Portes du Hable Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Les Portes du Hable
Route des Canadiens Opal Coast, Cayeux-sur-Mer

Les Portes du Hable konaklamanızda Cayeux-sur-Mer bölgesinde, Baie de Somme Irmak Ağzı ile 8,6 km (5,4 mi) ve Vimeu Industrial Estate ile 15,7 km (9,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel St. Jacques Kilisesi ile 19 km (11,8 mil) ve Poissonnerie Municipale Balık Pazarı ile 19,4 km (12 mil) mesafede.

Table d'Hôte, Les Portes du Hable misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Süit
Süit
Superior
Superior Çatı Katı (Loft), 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x