Les Pléiades Hôtel - Spa - Restaurant

Barbizon
Les Pléiades Hôtel - Spa - Restaurant Genel
Les Pléiades Hôtel - Spa - Restaurant Genel
Les Pléiades Hôtel - Spa - Restaurant Öne Çıkan Resim
Les Pléiades Hôtel - Spa - Restaurant Dış Mekan
Les Pléiades Hôtel - Spa - Restaurant İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Les Pléiades Hôtel - Spa - Restaurant
21 Rue Grande , Barbizon

Les Pléiades Hôtel - Spa - Restaurant misafirlere Barbizon merkezinde, Gâtinais Français Natural Regional Park ve Millet's Studio / Jean-François Millet Evi ve Atölyesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Chateau de Fontainebleau ile 5,9 mi (9,5 km) ve Forêt de Fontainebleau ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Restaurant les Pléiades ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve LCD televizyon bulunan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Barbizon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 775 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Suite
Suite standard
Suite
Suite Privilège Balnéo
Chambre
Chambre Double Standard
Suite
Suite Privilège Loft

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x