Les Luz Chambres d'hôtes

Bordeaux Şarabı Bölgesi (bölge), Uzeste
Les Luz Chambres d'hôtes Öne Çıkan Resim
Les Luz Chambres d'hôtes Dış Mekan
Les Luz Chambres d'hôtes Dış Mekan
Les Luz Chambres d'hôtes Dış Mekan
Les Luz Chambres d'hôtes Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Les Luz Chambres d'hôtes
2 Les Luz Sud Bordeaux Şarabı Bölgesi (bölge), Uzeste

Uzeste bölgesindeki Les Luz Chambres d'hôtes misafirlere kırsal bölgede, Royal de Cazeneuve Kalesi ve Villandraut Meydanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Landes de Gascogne Bölgesi Doğa Parkı ile 4,5 mi (7,3 km) ve Chateau de Villandraut ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (Bambou)
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Magnolia)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x