Les Lémuriens

Analanjirofo, Ile Sainte-Marie
Les Lémuriens Öne Çıkan Resim
Les Lémuriens Dış Mekan
Les Lémuriens Dış Mekan
Les Lémuriens Dış Mekan
Les Lémuriens Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Les Lémuriens
Agnerinbe Ile aux Nattes Analanjirofo, Ile Sainte-Marie

Nosy Boraha Adası bölgesindeki Les Lémuriens misafirlere okyanus kıyısında, L'ile aux nattes ve Ile Aux Forbans ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ste Marie Plajı ile 3,9 mi (6,2 km) ve İle Sainte-Marie Pirates Mezarlığı ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Yemek servisi için Le Lemurien Gourmand ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Bungalov, Okyanus Manzaralı
Room
Comfort Bungalov, Deniz Manzaralı
Room
Family Bungalov, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x