Les Jardins du Mas Evesque

Rousson
Les Jardins du Mas Evesque Genel
Les Jardins du Mas Evesque Öne Çıkan Resim
Les Jardins du Mas Evesque Dış Mekan
Les Jardins du Mas Evesque Dış Mekan
Les Jardins du Mas Evesque Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Les Jardins du Mas Evesque
176 Route de Saint-Ambroix , Rousson

Les Jardins du Mas Evesque misafirlere Rousson bölgesinde, milli parkta, Prehistorama ve Cévennes Ulusal Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Des Blasons Müzesi ile 4 mi (6,4 km) ve Regordane Way ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Akşam yemeği için oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı Table d'hote ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Traditional
Traditional Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Traditional
Traditional Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Süit, Birden Çok Yatak
Family
Family Süit, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x