Les Jardins dHeva

La Réunion Est, Salazie
Les Jardins dHeva Öne Çıkan Resim
Les Jardins dHeva Dış Mekan
Les Jardins dHeva Dış Mekan
Les Jardins dHeva Dış Mekan
Les Jardins dHeva Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Les Jardins dHeva
16 rue Lacaussade Chemin Bellevue, Hell-Bourg La Réunion Est, Salazie

Les Jardins dHeva konaklamanızda Salazie bölgesinde, dağda, Cimetiere Paysager de Hell-Bourg ve Maison Folio ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Thermal Bath Ruins ile 3,1 km (1,9 mil) ve Le Trou de Fer ile 10,5 km (6,5 mil) mesafede.

Les Jardins dHeva misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Creole 1)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x