Les Jardins de Saint-Cloud

Saint-Cloud
Les Jardins de Saint-Cloud Genel
Les Jardins de Saint-Cloud Genel
Les Jardins de Saint-Cloud Genel
Les Jardins de Saint-Cloud Genel
Les Jardins de Saint-Cloud Genel
Image More +45 fotoğraf
Les Jardins de Saint-Cloud
15 Rue Dantan , Saint-Cloud

Saint-Cloud bölgesindeki Les Jardins de Saint-Cloud konaklamanızda, Parc des Princes ve Paris Expo Porte de Versailles ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Arc de Triomphe (8.) ile 5,4 mi (8,8 km) ve Champs-Elysees (Şanzelize) ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 62 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 25-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x