LES Hotel & Suites

Güney Ontario, London
LES Hotel & Suites Öne Çıkan Resim
LES Hotel & Suites Dış Mekan
LES Hotel & Suites İç Mekan
LES Hotel & Suites İç Mekan
LES Hotel & Suites İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
LES Hotel & Suites
362 Dundas Street Güney Ontario, London

LES Hotel & Suites misafirlere London merkezinde, Jonathon Bancroft-Snell Gallery ve Citi Plaza Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Western Ontario Üniversitesi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Budweiser Bahçeleri ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirler için 47 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Mutfak
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, Mutfak
Room
Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak, Mutfak
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Mutfak, Şehir Manzaralı
Room
Premium Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Signature Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x