Les Gîtes de Kribi

Océan, Kribi
Les Gîtes de Kribi Genel
Les Gîtes de Kribi Öne Çıkan Resim
Les Gîtes de Kribi Dış Mekan
Les Gîtes de Kribi Dış Mekan
Les Gîtes de Kribi Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Les Gîtes de Kribi
Route des Chutes de la Lobé Océan, Kribi

Les Gîtes de Kribi konaklamanızda Kribi bölgesinde, plajda, Debarcadère Mboa Manga ve Kribi Limanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Kribi Deniz Feneri ile 0,7 km (0,4 mi) ve Lobe Şelaleleri ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede.

Fransız mutfağı için Au Plaisir du Gout ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Kribi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 807 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Yatak Odası, Buzdolabı ve Mikrodalga, Denize Bakan
Family
Family Ağaç Ev
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Apart Daire, Birden Çok Yatak, Buzdolabı ve Mikrodalga, Zemin Kat
Room
Premium Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Premium Apart Daire, 3 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Zemin Kat
Room
Premium Kır Evi, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı
Room
Family Dağ Evi, 3 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Bahçeli
Room
Standard Ağaç Ev, Banyolu/Duşlu, Deniz Manzaralı (marie)
Room
Economy Bungalov, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x