Les Chataigniers

Saint-Sebastien-d'Aigrefeuille
Les Chataigniers Öne Çıkan Resim
Les Chataigniers İç Mekan
Les Chataigniers Yerinde Yemek
Les Chataigniers Oda Manzaraları
Les Chataigniers Oda Manzaraları
Image More +18 fotoğraf
Les Chataigniers
112 Hameau la vigne , Saint-Sebastien-d'Aigrefeuille

Saint-Sébastien-d'Aigrefeuille bölgesindeki Les Chataigniers misafirlere milli parkta, Scent of Adventure Park ve Regordane Way ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cévennes Ulusal Parkı ile 7,2 mi (11,5 km) ve La Bambouseraie de Prafrance ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Table d'hôtes, Les Chataigniers misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x