Les Chambres du Mad

Henvic
Les Chambres du Mad Öne Çıkan Resim
Les Chambres du Mad Dış Mekan
Les Chambres du Mad Dış Mekan
Les Chambres du Mad Dış Mekan
Les Chambres du Mad Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Les Chambres du Mad
Lieu-dit Keryénévet , Henvic

Henvic bölgesindeki Les Chambres du Mad misafirlere iskele üstünde, Brittany Plajları ve Musee Maritime de Carantec Denizcilik Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Carantec Golf Sahası ile 3,1 mi (5 km) ve Plage du Clouet ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Table d'Hôtes à réserver Les Chambres du Mad misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 8.30 ve 10.30, hafta sonu 9.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (La XV)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x