Les chambres de Lola

Atlantik Kıyı Şeridi, Brandivy
Les chambres de Lola Öne Çıkan Resim
Les chambres de Lola Dış Mekan
Les chambres de Lola Dış Mekan
Les chambres de Lola Dış Mekan
Les chambres de Lola İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Les chambres de Lola
LD Kergal Atlantik Kıyı Şeridi, Brandivy

Brandivy bölgesindeki Les chambres de Lola misafirlere kırsal bölgede, Camors Adventure Forest Macera Parkı ve Morbihan Körfezi Bölgesel Doğa Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Sainte-Anne-d’Auray Bazilikası ile 8,8 mi (14,1 km) ve Venus de Quinipily Heykeli ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x