Les Chalets Elena

Northern Alps, Les Houches
Les Chalets Elena Genel
Les Chalets Elena Öne Çıkan Resim
Les Chalets Elena Dış Mekan
Les Chalets Elena Dış Mekan
Les Chalets Elena Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Les Chalets Elena
152 rue de l'Essert Northern Alps, Les Houches

Les Houches bölgesindeki Les Chalets Elena konaklamanızda, Les Houches Kayak Merkezi ve Bellevue Tramvayı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı rezidans Mont Blanc ile 9,8 mi (15,7 km) ve Aiguille du Midi Teleferiği ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Misafirler için 49 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x