Les Capucins

Franche-comte, Belfort
Les Capucins Genel
Les Capucins Genel
Les Capucins Genel
Les Capucins Öne Çıkan Resim
Les Capucins Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Les Capucins
20 Faubourg de Montbeliard Franche-comte, Belfort

Belfort bölgesindeki Les Capucins konaklamanızda, Belfort Katedrali ve St Chritophe Cathedral ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Musée de l’Aventure Peugeot ile 0,5 mi (0,8 km) ve Belfort Aslanı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Les Capucins restoranı ideal, bu restoran Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

38 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde yakın çevrede ücretsiz otopark var.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Belfort bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Stüdyo
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x