Leribisi Lodge

Highveld Ridge, Tierpoort
Leribisi Lodge Genel
Leribisi Lodge Genel
Leribisi Lodge Öne Çıkan Resim
Leribisi Lodge Dış Mekan
Leribisi Lodge Dış Mekan
Image More +204 fotoğraf
Leribisi Lodge
Plot 82, Leribisi Rd Highveld Ridge, Tierpoort

Tierpoort bölgesindeki Leribisi Lodge konaklamanızda Rietvlei Doğa Koruma Alanı ve Woodhill Golf Estate Golf Kulübü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Woodlands Mall ile 5,8 mi (9,4 km) ve Weiveld ile 6,4 mi (10,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Tierpoort bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (2)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (10)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (9)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (8)
Executive
Executive Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (3)
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (5)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (4)
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası (20)
Room
Deluxe Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x