Leopoldauer Apartment

Bucklige Welt, Viyana
Leopoldauer Apartment Öne Çıkan Resim
Leopoldauer Apartment Oda Düzeni
Leopoldauer Apartment Banyo Özellikleri
Leopoldauer Apartment Banyo Özellikleri
Leopoldauer Apartment Kolaylıklar
Image More +6 fotoğraf
Leopoldauer Apartment
Leopoldauer Straße 115 Bucklige Welt, Viyana

Leopoldauer Apartment misafirlere Viyana (Floridsdorf) bölgesinde, Viyana Devlet Operası ve Donau Zentrum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire St. Stephen's Katedrali ile 6 mi (9,7 km) ve Vienna Noel Pazarı ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire
Standard
Standard Apart Daire, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x