Leone Luxury Villas

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kalamaki
Leone Luxury Villas Öne Çıkan Resim
Leone Luxury Villas Dış Mekan
Leone Luxury Villas Dış Mekan
Leone Luxury Villas Dış Mekan
Leone Luxury Villas Dış Mekan
Image More +93 fotoğraf
Leone Luxury Villas
Kalamaki Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kalamaki

Leone Luxury Villas misafirlere Zakynthos bölgesinde, plaj yakınında, National Marine Park of Zakynthos yakınında ve Kalamaki Crazy Golf ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Kalamaki Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Zakynthos Limanı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada oda servisi sunuluyor.

2 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve özel havuz keyfi sürün. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Georgia)
Family
Family Villa, 4 Bedrooms, Private Pool (Yiota)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x