Leonardo Royal Hotel Mallorca

Serra De Tramuntana, Torrenova
Leonardo Royal Hotel Mallorca Genel
Leonardo Royal Hotel Mallorca Genel
Leonardo Royal Hotel Mallorca Öne Çıkan Resim
Leonardo Royal Hotel Mallorca Dış Mekan
Leonardo Royal Hotel Mallorca Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Leonardo Royal Hotel Mallorca
Calle Torrenova, 1 Serra De Tramuntana, Torrenova

Leonardo Royal Hotel Mallorca misafirlere Calvia (Torrenova) bölgesinde, Palma de Mallorca Limanı ve Playa Son Matias ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cala Mayor Plajı ile 6,6 mi (10,7 km) ve Palmalı Santa Maria Katedrali ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Leonardo Royal Hotel Mallorca misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 5 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

298 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit
Family
Family Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x