Leonardo Gordon Beach

Tel Aviv Plajları, Tel Aviv
Leonardo Gordon Beach Öne Çıkan Resim
Leonardo Gordon Beach Dış Mekan
Leonardo Gordon Beach Dış Mekan
Leonardo Gordon Beach İç Mekan
Leonardo Gordon Beach Kahvaltı
Image More +42 fotoğraf
Leonardo Gordon Beach
Eliezer Peri St 14 Tel Aviv Plajları, Tel Aviv

Leonardo Gordon Beach misafirlere Tel Aviv (Tel Aviv Sahil Gezi Yolu) bölgesinde, Hilton Plajı ve Ben Gurion House ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Gordon Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Jerusalem Plajı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 156 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz spor salonu ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Tel Aviv bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 678 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Oda (Family)
Deluxe
Deluxe Gordon Room
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Suite Gordon
Room
Deluxe Gordon Family

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x