Lenny Hotel

Geita
Lenny Hotel Genel
Lenny Hotel Genel
Lenny Hotel Genel
Lenny Hotel Öne Çıkan Resim
Lenny Hotel Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Lenny Hotel
Geita , Geita

Lenny Hotel misafirlere Geita bölgesinde, dağda, Victoria Gölü ile 26 mi (41,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Yamacı
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Avlu
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x