Lemuria Aparts

Florianopolis
Lemuria Aparts Genel
Lemuria Aparts Genel
Lemuria Aparts Genel
Lemuria Aparts Öne Çıkan Resim
Lemuria Aparts Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Lemuria Aparts
Servidao Maria Serafina Oliveira, 139 , Florianopolis

Lemuria Aparts misafirlere Florianopolis merkezinde, Cachoeira do Bom Jesus Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Saint Francis de Paula Kilisesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Canasvieiras Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Ingleses Plajı ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 28-inç LED televizyon, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretli su parkı ve açık havuz bulunmaktadır. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Grand
Grand Apart Daire, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Premium
Premium Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Economy Dört Kişilik Oda
Room
Family Dubleks, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x