LeMummarelle76

Napoli
LeMummarelle76 Genel
LeMummarelle76 Genel
LeMummarelle76 Genel
LeMummarelle76 Öne Çıkan Resim
LeMummarelle76 İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
LeMummarelle76
Via Santa Lucia 76 , Napoli

LeMummarelle76 misafirlere Napoli (Napoli Kent Merkezi) bölgesinde, Piazza del Plebiscito ve Via Partenope Sahil Yolu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Castel dell'Ovo ile 0,2 mi (0,4 km) ve Molo Beverello Limanı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x