Lemon Tree Premier Corbett

Kuzey Himalaya, Ramnagar
Lemon Tree Premier Corbett Genel
Lemon Tree Premier Corbett Öne Çıkan Resim
Lemon Tree Premier Corbett Dış Mekan
Lemon Tree Premier Corbett Dış Mekan
Lemon Tree Premier Corbett Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Lemon Tree Premier Corbett
Zero Milestone, Mohaan, Tehsil Ramnagar Kuzey Himalaya, Ramnagar

Ramnagar bölgesindeki Lemon Tree Premier Corbett konaklamanızda, Mandal River ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Corbett Kaplan Koruma Alanı ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Corbett Ulusal Parkı ile 12 mi (19,4 km) ve Ramnagar Kosi Rezervuarı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

68 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu resort otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Premier
Premier Oda
Room
Superior Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x