Lemon Tree Hotel, Sector 60, Gurugram

Gurugram
Lemon Tree Hotel, Sector 60, Gurugram Genel
Lemon Tree Hotel, Sector 60, Gurugram Genel
Lemon Tree Hotel, Sector 60, Gurugram Öne Çıkan Resim
Lemon Tree Hotel, Sector 60, Gurugram Dış Mekan
Lemon Tree Hotel, Sector 60, Gurugram Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Lemon Tree Hotel, Sector 60, Gurugram
Ullavas, Urban Complex, Sector–60 , Gurugram

Gurugram bölgesindeki Lemon Tree Hotel, Sector 60, Gurugram konaklamanızda Good Earth City Centre Alışveriş Merkezi ve MGF Metropolitan Mall Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel DLF Cyber City ile 9 mi (14,5 km) ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 13,9 mi (22,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Citrus cafe restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

104 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gurugram bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1140 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x