Lemon Tree Hotel, East Delhi Mall, Kaushambi

Ghaziabad
Lemon Tree Hotel, East Delhi Mall, Kaushambi Genel
Lemon Tree Hotel, East Delhi Mall, Kaushambi Genel
Lemon Tree Hotel, East Delhi Mall, Kaushambi Öne Çıkan Resim
Lemon Tree Hotel, East Delhi Mall, Kaushambi Dış Mekan
Lemon Tree Hotel, East Delhi Mall, Kaushambi Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Lemon Tree Hotel, East Delhi Mall, Kaushambi
Plot No 1 Kaushambi Rd , Ghaziabad

Lemon Tree Hotel, East Delhi Mall, Kaushambi misafirlere Ghaziabad (Kaushambi) bölgesinde, Max Super Speciality Hastanesi ve Lal Bahadur Shastri Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Cuma Mescidi ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Otelin restoranı Citrus Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

55 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Misafirler 80 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Ghaziabad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 829 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz vale otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x