Leme Bedje Residence

Santa Maria
Leme Bedje Residence Genel
Leme Bedje Residence Öne Çıkan Resim
Leme Bedje Residence Dış Mekan
Leme Bedje Residence Kahvaltı
Leme Bedje Residence Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Leme Bedje Residence
Rua 5 Agosto Santa Maria , Santa Maria

Leme Bedje Residence misafirlere Sal bölgesinde, plaj yakınında, Santa Maria Kent Meydanı ve Nazarene Kilisesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Santa Maria Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Santa Maria İskelesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 116 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Room
Standard Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x