Lembongan Harmony Villas

Lesser Sunda Islands, Lembongan Adası
Lembongan Harmony Villas Genel
Lembongan Harmony Villas Genel
Lembongan Harmony Villas Öne Çıkan Resim
Lembongan Harmony Villas Dış Mekan
Lembongan Harmony Villas Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Lembongan Harmony Villas
Jungut Batu Lesser Sunda Islands, Lembongan Adası

Lembongan Harmony Villas misafirlere Lembongan Adası (Jungut Batu) bölgesinde, Jungutbatu Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Sarı Köprü ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Blue Corner ile 2,3 km ve Şeytanın Gözyaşı ile 3,7 km mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Düz ekran televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Luxury
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x