Leisure Vacations Goldfield Lake Resort

Kumarakom
Leisure Vacations Goldfield Lake Resort Öne Çıkan Resim
Leisure Vacations Goldfield Lake Resort Dış Mekan
Leisure Vacations Goldfield Lake Resort Yerinde Yemek
Leisure Vacations Goldfield Lake Resort Yerinde Yemek
Leisure Vacations Goldfield Lake Resort Havuz
Image More +6 fotoğraf
Leisure Vacations Goldfield Lake Resort
Near Nazareth Church, Block 12 , Kumarakom

Kottayam bölgesindeki Leisure Vacations Goldfield Lake Resort misafirlere göl üzerinde, Vembanad Gölü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kumarakom Boat Jetty ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Kumarakom Kuş Cenneti ile 3,8 mi (6,1 km) ve Kottayam Cheriyapally ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Julienno yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve açık tenis kortu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere atari salonu/oyun odası, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x