Leisure Kruger Lodge

Nkomazi
Leisure Kruger Lodge Genel
Leisure Kruger Lodge Öne Çıkan Resim
Leisure Kruger Lodge Banyo Tipleri
Leisure Kruger Lodge Banyo Tipleri
Leisure Kruger Lodge Banyo Tipleri
Image More +4 fotoğraf
Leisure Kruger Lodge
4042 Kiewiet Avenue , Nkomazi

Nkomazi bölgesindeki Leisure Kruger Lodge konaklamanızda, Kruger National Park ile 11,2 mi (18 km) ve Kruger Ulusal Parkı Timsah Köprüsü Kapısı ile 11 mi (17,7 km) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Lebombo Sınır Kapısı ile 17,2 mi (27,6 km) ve Kwa Madwala Ay Hayvanlarını Koruma Alanı ile 21,9 mi (35,2 km) mesafede.

Küçük otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x