LEGOLAND NINJAGO Cabins

Ribe (kontluk), Billund
LEGOLAND NINJAGO Cabins Genel
LEGOLAND NINJAGO Cabins Genel
LEGOLAND NINJAGO Cabins Genel
LEGOLAND NINJAGO Cabins Genel
LEGOLAND NINJAGO Cabins Genel
Image More +25 fotoğraf
LEGOLAND NINJAGO Cabins
Ellehammers Alle 2 Ribe (kontluk), Billund

LEGOLAND NINJAGO Cabins misafirlere Billund bölgesinde, havaalanı yakınında, Legoland® Billund Tatil Merkezi ve Lalandia Su Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil parkı Lego Evi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Billund Heykel Parkı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Pirates´ Inn Restaurant LEGOLAND NINJAGO Cabins misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca atari salonu/oyun odası, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

LEGO®
LEGO® NINJAGO® Cabin
LEGO®
LEGO® NINJAGO® Multi Cabin
Room
LEGO® NINJAGO® Cabin, Playground View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x