LÉGÈRE EXPRESS Leipzig

Landkreis Leipzig, Leipzig
LÉGÈRE EXPRESS Leipzig Genel
LÉGÈRE EXPRESS Leipzig Öne Çıkan Resim
LÉGÈRE EXPRESS Leipzig Dış Mekan
LÉGÈRE EXPRESS Leipzig Dış Mekan
LÉGÈRE EXPRESS Leipzig Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
LÉGÈRE EXPRESS Leipzig
Prager Höfe, Seemannstr. 2 Landkreis Leipzig, Leipzig

LÉGÈRE EXPRESS Leipzig konaklamanızda Leipzig merkezinde, Gewandhaus ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Uluslar Savaşı Anıtı ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Leipzig Hayvanat Bahçesi ile 3,3 km (2 mil) ve Arena Leipzig ile 4,1 km (2,6 mil) mesafede.

Restoranda LÉGÈRE EXPRESS Leipzig misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 161 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
City
City Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x