Legado Alcázar Hotel

Batı Endülüs, Sevilla
Legado Alcázar Hotel Öne Çıkan Resim
Legado Alcázar Hotel Dış Mekan
Legado Alcázar Hotel Dış Mekan
Legado Alcázar Hotel Dış Mekan
Legado Alcázar Hotel Dış Mekan
Image More +117 fotoğraf
Legado Alcázar Hotel
Calle Mariana de Pineda, 18 Batı Endülüs, Sevilla

Legado Alcázar Hotel Sevilla merkezinde, Sevilla Katedrali ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Giralda Kulesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Alcazar ile 0,3 km ve Torre del Oro Gözlem Kulesi ile 0,7 km mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Premium
Premium Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x