Lefel Hotel

Sao Bento do Sul
Lefel Hotel Genel
Lefel Hotel Genel
Lefel Hotel Genel
Lefel Hotel Genel
Lefel Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Lefel Hotel
Av. Argolo 510 , Sao Bento do Sul

Lefel Hotel misafirlere Sao Bento do Sul (Sao Bento do Sul Centro) bölgesinde, Municipal Historical Museum Dr. Felippe Maria Wolff ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sao Bento do Sul Belediye Sarayı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Araucárias Circuit Section 1 Starting Point ile 0,9 mi (1,5 km) ve Sao Bento do Sul Mahkeme Binası ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 86 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mikrodalga fırın ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 43-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz, buhar odası ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Luxury Stüdyo Süit, Sıcak Su Havuzu
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x