Lee Gardens Plaza Hotel Hat Yai

Güney Tayland, Hat Yai
Lee Gardens Plaza Hotel Hat Yai Genel
Lee Gardens Plaza Hotel Hat Yai Genel
Lee Gardens Plaza Hotel Hat Yai Öne Çıkan Resim
Lee Gardens Plaza Hotel Hat Yai Dış Mekan
Lee Gardens Plaza Hotel Hat Yai Kahvaltı
Image More +97 fotoğraf
Lee Gardens Plaza Hotel Hat Yai
29 Prachathipat Road Güney Tayland, Hat Yai

Lee Gardens Plaza Hotel Hat Yai konaklamanızda, Hat Yai merkezinde, Central Department Store alışveriş merkezi ve Lee Bahçesi Plaza ile yakın mesafede olacaksınız. Bu otel Kim Yong Pazarı ile 0,4 km (0,3 mil) ve Tesco Lotus ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 405 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Double)
Executive
Executive Süit
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (New)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (New)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x