Leading Relax Hotel Maria

Trentino Ski East, Italian Alps
Leading Relax Hotel Maria Genel
Leading Relax Hotel Maria Öne Çıkan Resim
Leading Relax Hotel Maria Dış Mekan
Leading Relax Hotel Maria Dış Mekan
Leading Relax Hotel Maria Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Leading Relax Hotel Maria
Strada de Sen Pelegrin, 1 Trentino Ski East, Italian Alps

Leading Relax Hotel Maria konaklamanızda Moena bölgesinde, kayak pistlerinin yakınında, Ronchi-Valbona Teleferiği ve Alpe Lusia Kayak Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel I Dünya Savaşı Hendekleri ve Anıtları ile 6,4 km ve Vigo-Ciampedie Teleferiği ile 8,2 km mesafede.

Locanda Kusk yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

37 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x