Le Village d'Ennery

Ennery
Le Village d'Ennery Genel
Le Village d'Ennery Genel
Le Village d'Ennery Genel
Le Village d'Ennery Genel
Le Village d'Ennery Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Le Village d'Ennery
Route Nationale No 1 , Ennery

Ennery bölgesindeki Le Village d'Ennery konaklamanızda, Public University of L'Artibonite Gonaives (Gonaives Halk Üniversitesi, Artibonite) ile 17,8 mi (28,6 km) ve Gonaives Müzesi ile 18,1 mi (29,1 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Old Bethel Baptist Church of Gonaives (Tarihi Bethel Baptist Kilisesi, Gonaives) ile 18,1 mi (29,1 km) mesafede.

Le Village d'Ennery içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 120 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Suite
Suite (Toussaint)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Superior Oda, Sıcak Su Havuzu
Room
Suite (Suzanne)
Room
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x