Le Vallon de Valrugues & SPA

Provence (bölge), St.-remy-de-provence
Le Vallon de Valrugues & SPA Genel
Le Vallon de Valrugues & SPA Genel
Le Vallon de Valrugues & SPA Genel
Le Vallon de Valrugues & SPA Öne Çıkan Resim
Le Vallon de Valrugues & SPA Dış Mekan
Image More +99 fotoğraf
Le Vallon de Valrugues & SPA
9 Chemin Canto Cigalo Provence (bölge), St.-remy-de-provence

Le Vallon de Valrugues & SPA misafirlere St.-Remy-de-Provence bölgesinde, tarihi bölgede, Alpilles ve Alpilles Regional Natural Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Palais des Papes ile 16,1 mi (25,9 km) ve Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 16,1 mi (26 km) mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan Restaurant gastronomique misafirlere havuz kenarı kaliteli ve rafine yemek sunan restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 48 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Teras
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Süit, Teras
Süit
Süit
Villa
Villa (Valrugues)
Executive
Executive Süit, Sıcak Su Havuzu
Villa
Villa Clémence 4 chambres, piscine chauffée et jardin
Villa
Villa Léoni 3 chambres, piscine chauffée et jardin
Room
Villa Aurélie 2 chambres, piscine chauffée et jardin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x